• EDENIA, EL SABOR DEL PARADÍS Et garantim que la pera Edenia és la més sucosa del mercat, la pera amb més sabor
    (Consell Regulador de la Denominació d'Origen Protegida Pera de Lleida).
  • LLIMONERA AMB PERSONALITAT

    Dolça i granulosa al paladar

  • BLANQUILLA LA MÉS SUCOSASucosa, fundent i refrescant

  • CONFERENCE MOLT CRUIXENTFina, sucosa i dolça, amb un regust refrescant

  • Les tres varietats El rebost d'Europa. Una de cada dos peres que es produeix a l'Estat espanyol procedeix de Lleida

  • Registra't I et farem arribar receptes, curiositats i informació nutricional de la pera EDENIA
EDENIA

Edenia és el nom amb el qual es comercialitza tota la pera emparada sota la Denominació d’Origen Protegida Pera de Lleida. Una pera fruit d’un terreny fèrtil, amb les condicions climàtiques adients i amb aigua abundant, característiques que escenifiquen avui per avui el Paradís bíblic.

L’única pera que conserva tot el sabor de l’autenticitat, la major dolçor de totes les de la seva espècie. Edenia ens remet instantàniament, i en totes les llengües, a l’Edèn, alhora que la terminació llatina ens la fa Nostra.

El sabor del paradís
Edenia és el nom de la pera amb el que es comercialitza tota la pera amparada sota del Denominació d’Origen Protegida Pera de Lleida. Una pera fruit d’un terreny fértil, amb les condicions climàtiques addients i amb aigua abundant que escenifica avui en dia el Paradís bíblic. L’única pera que conserva tot el sabor de l’autenticitat, la major dolçor de totes les de la seva espècie. Edenia ens remet instantàniament i en totes les llengües a l’Eden i la terminació llatina ens la fa Nostra.

Vols gaudir d’una experiència única?

La pera edenia és extremadament dolça.

Aprèn a gaudir-ne segons el teu paladar.

Nosaltres et recomanen que deixis la pera de 3 a 4 dies en una fruitera a temperatura ambient i aconseguiràs una textura fundent i una dolçor més intensa. Si t’agrada més que la fruita sigui cruixent, la pots consumir ara mateix perquè et garantim els continguts en sucres a cada peça.