EDENIA NEWS Comunicats de premsa EXPERIENCIA EDENIA nota de premsa
EDENIA, ES PROMOCIONA AQUESTA TARDOR
PDF Imprimeix Correu electrònic

 Edenia, la Pera de Lleida amb Denominació d'Origen, es promociona aquesta tardor en els punts de venda.

La Denominació d'origen Pera de Lleida, es promociona aquesta tardor als punts de venda sota el lema " Experiencia Edenia" amb el sorteig d'Ipads, memòries USB i d'altres obsequis personalitzats amb la imatge de la marca.

Tots els compradors de la marca Edenia tant els consumidors finals del producte com els clients de les parades dels mercas, poden participar en aquest sorteig omplint una butlleta amb les seves dades personals i introduint-lo en una urna ubicada al propi establiment.

Apostant clarament per la diferenciació en el seu sabor, Edenia busca aquesta fidelització a les parades de Mercabarna i als diferents supermercats catalans.

"El nom del sorteig Experiencia Edenia" expresa la convicció que degustar les nostres peres és una experiència positiva i moltes vegades sorprenent per al consumidor. Sabem que quan el client les provi repetirà" afirma la directora comercial de la marca Lurdes Salazar.

L'acció de promoció es repetirà al febrer, després de la campanya de Nadal, i al maig coincidint amb la finalització de la campanya.

Els primers premis de la mà de Cultivar

Cultivar Barcelona ha estat el primer soci comercial de la marca en repartir sort. La promoció, desenvolupada desde mitjans de setembre fins el 18 d'octubre, va finalitzar amb el sorteig públic d'un iPad per al tíquet guanyador d'entre les butlletes participants i amb l'entrega també de 5 memòries USB per als premis de consolació finalistes.

Els responsables de Cultivar afirmen que, donat l'èxit d'aquesta primera promoció, "tornarem a realitzar-la aquest hivern i aquesta primavera".

Lleida, 05 de novembre de 2012